IBX

IBX is een nieuw en revolutionair nagelproduct.

De tot nu toe bekende producten zoals lak, gel en acryl vormen een laag óp de nagel. IBX daarentegen dringt door ín de nagel. Daardoor versterkt IBX de nagel zélf. Er is geen enkel ander product op de markt, dat daartoe in staat is.

IBX biedt tot nog toe ongekende mogelijkheden.
Het kan beschadigingen in nagels herstellen, zwakke nagels verstevigen en kwetsbare nagels beschermen.Nagels, die altijd snel afbraken of lelijk werden, kunnen nu prachtig lang worden. Nagels, waarop soak-off gel niet lang goed bleef zitten, hebben daar met IBX geen probleem meer mee. Gespleten nagels worden weer één geheel. Nagels, die scheuren of afbrokkelen worden sterk en gezond. Kwetsbare nagels, die uitdrogen door het regelmatig verwijderen van soak-off gels worden weer sterk, waardoor je gel zonder zorgen kan dragen.

Voor wie is ibx geschikt:
IBX is geschikt voor vrouwen én mannen. o.a. bij nagelbijters, ziekte, mensen die veel met hun handen in het water zitten, natuurlijke zwakte, maar ook voor mensen die geen kunstproducten op de nagels mogen dragen ivm hun beroep. De natuurlijke nagel word weer mooi, en lang. beschadiging of een natuurlijke zwakte. IBX herstelt, beschermt, en verstevigt de natuurlijke nagel. Het is kleurloos, en dus onzichtbaar.De kuur begint met 3 week elke week een ibx behandeling. Afhankelijk van het resultaat kun je afbouwen naar bijv. om de 3/4 week. Het is belangrijk om hierbij dagelijks meerdere malen met dadi oil te druppelen.